Generalforsamling ’17

   Midtlandets Musik- og Teaterforening har afholdt sin årlige generalforsamling, onsdag, den 16. august 2017 kl. 17.00 på Frosch Hotel, Toftlund. Læs
Formandens beretning 2016/2017
I sæsonen 2016/2017 havde vi 9 forestillinger, d.v.s. den ene forestilling blev spillet 2 gang samme dag, så på den måde kom vi igen op på 10 i alt, fordelt med fire på musik og seks på teater. Vi kunne igen i den foregående sæson sagtens have haft plads til flere tilskuere, vi var dog i den heldige situation, at en af dem (En mand der hedder Ove) på det nærmeste var udsolgt og det var en dejlig oplevelse. Økonomien er heldigvis også i orden, men det kommer kassereren nærmere ind på. Alt dette kunne ikke lade sig gøre uden den hjælp, vi modtager, såsom hjælp til op og nedtagning af scene m.m, lån af glas m.m., ved Frosch og de vasker det endda op, samt Nobel (det tidligere Trillebøren), der sponsorerer buketter til vore solister. Tusinde tak!
Dette skal også lyde til Musik- og Teaterhøjskolen for godt samarbejde, og det gælder både personalet samt eleverne.
Samarbejdet med ”Billetten” fungerer stadigvæk fint og de, der hellere vil ringe eller maile til mig, kan jo stadigvæk gøre det, og så ordner jeg det videre, og det fungerer også.
Billetsalget til næste sæson er så småt ved at komme i gang. Der er to forandringer: Den første er, at afslutningen på Tønder Kulturuge holdes her i Toftlund den 7. oktober. Skynd jer at sikre billetter – og den anden er, at vi har arrangeret en tur til Odense, den 1. december for at se og høre ’Den Glade Enke’ og der en kun én billet tilbage!
Vi har også annonceret vort samlede program i Ugeavisen MidtSyd, og gør det igen i år på midtersiderne i uge 34. Det er der heldigvis 15 lokale firmaer, der har støttet via en annonce, og det er vi meget glade for.
Programmet er også sendt direkte ud til alle dem, der tidligere har købt billetter, som jeg havde mailadresser på.
Vi har jo også vores hjemmeside: www.mmtf.dk, der bliver brugt mere og mere og den bliver jo bedste vis stadigvæk vedligeholdt af Carsten Wiwel. Det skal han i hvert fald have en stor tak for og i år skal han så ikke nøjes med takken, vi vil også gerne udnævne ham til æresmedlem!
Til slut vil jeg ønske en god ny sæson for os alle og sige tak for den gamle.

Venlig hilsen

Midtlandets Musik- og Teaterforening
Karin Hønnicke Toft 
Formand