Formandens beretning for sæson 2019 – 2020.

Så er mit første år som formand for MMT gået, et meget spændende år, hvor jeg har lært en masse om musik og teater, og mangler stadig at lære en masse endnu, men jeg synes det har været meget spændende og har bestemt lyst til at arbejde videre på tingene.

Vi startede sæsonen med Det flydende teater og ”Danner” forestillingen. Vi havde en god start med næsten fuldt hus og en spændende oplevelse med fokus på Grevinde Danners bedrifter.

Næste arrangement var i Kulturugen med temaet vildskab, hvor cirkus blev udført på bedste vis i trampets af Trio Triskela med ”Hysterically calm”

En gratis forestilling, hvor vi så ”nye” mennesker.

Teater Møllen er vist altid en succes, og ”Soldat Svejk” var ingen undtagelse, der var godt besøg og vi fik opfrisket vores historie om Bertol Brecht.

Forestillingen ”Salt” fra Det Olske teater gik det mindre godt med – jeg mener der blev solgt under 10 billetter, til en forestilling som blev rost meget i pressen, og hvor dem der så den, synes det var en stor oplevelse.

Vores julekoncert i slutningen af november med Thomas Storm og co. i Mejerisalen var intim og hyggelig, og en god start på julen.

Børnene var i den grad i centrum, da Comedievognen med Alfons Åberg blev vist i januar måned – der kom ca. 130 forældre, bedsteforældre og børn – en stor succes som vi vil prøve at gentage.

Opera skal der også til, så ”Don Juan” i budget udgave fra Den Fynske Opera bragte grinene frem i februar måned. Fint fremmøde.

I marts var der Frokostjazz med Jomfru Fanny bigband, en helt fantastisk sangerinde Miriam Mandipira og fuld blæs på instrumenterne – helt klart en god oplevelse.

Og så kom CORONA, vores sidste forestilling ”Den Danske Sang” med Randers Kammerorkester måtte aflyses. Heldigvis afstod de for betaling, så vi undgik et underskud på den forestilling.

I efteråret var jeg på Teaterseminar i Kolding, hvor jeg fik hilst på en masse andre teaterbestyrelser og set en masse bud på forestillinger vi kunne købe. Det var meget lærerigt og gav et stort indblik i det arbejde, der ligger bag produktionen af en forestilling og en god forståelse for Danske Teaterforeningers arbejde.

Først på året var Annette og jeg på et endagskursus i markedsføring, branding og kunsten at får flere og især unge i teater. Der var mange gode råd, men også en erkendelse af, at næsten alle teaterforeninger slås med det samme.

Dog har det medført, at vi prøver at være mere på de sociale medier, det vil sige facebook og udsendelse af nyhedsbreve.

Vi har også opdateret vores logo, så det siger lidt mere om, hvem vi er !

Planlægningen af den kommende sæson har været præget af genforeningen og de arrangementer, vi har sammen med andre aktører.

Corona situationen p.t. gør det også svært, men som det ser ud nu holder vores program for 2020/2021.

Som jeg startede med at nævne har det for mig som formand været et meget lærerigt år, og jeg må udtrykke stor respekt for den indsats Karin tidligere har ydet, og sige stor tak for al hendes hjælp og vejledning.

Også en stor tak til Carsten Wivel for hjælp i forbindelse med hjemmesiden og ikke mindst de Nyhedsbreve, som vi prøver at få mere gang i for at lokke flere i teater – jeg tror han synes jeg er lidt stædig ind i mellem !

Vi har også haft god hjælp af andre til f.eks. EL, nodebladvending ect – også tak for deres hjælp.

Og ikke mindst en STOR tak til alle jer i bestyrelsen, hvor har jeg glædet mig hver gang vi skulle holde møde, forberede forestilling eller lave andre ting – I har været en uundværlig støtte, mødt op og hjulpet, hvor der var brug for det, og har der været brug for det, har I også taget ægtefællerne med, her tænker jeg især på fremstilling af popkorn, tapas og smørrebrød !

Tusind tak til jer alle !

27.8.2020

Eva C

Formand

Related Post