Forårskoncert

FORÅRSKONCERT - (FIEVÉ/JENSEN/BLANCARTE)

SØNDAG D. 16. APRIL 2023 KL. 15.00 MUSIK OG TEATERHUSET I TOFTLUND

Abonnement kr. 100, - Løssalg kr. 150,- Børn og unge under 18 år kr. 50,-

Fievé/Jensen/Blancarte er en lokal Toftlund trio bestående af 3 anerkendte professionelle musikere, som – med meget forskellige musikalske baggrunde – under coronanedlukningen mødtes en gang om ugen for at spille sammen.
Møderne blev starten på både et venskab og et spændende musikalsk samarbejde. Trioens musik er en sammensmeltning af mange genrer, men udspringer først og fremmest af den klassiske musik, jazz og improvisationsmusik og egne kompositioner.
Peter Fievé er violinist og spiller til dagligt i Sønderjyllands Symfoniorkester. Fievé er uddannet på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg.
Tom Blancarte er bassist, og er oprindelig fra Austin i Texas. Blancarte er freelance musiker, uddannet fra North Texas og kendt fra den amerikanske Peter Evans Quartet og Brandon Seabrook Powerplant. Tom Blancarte er i dag bl.a. ekstern lektor på Aalborg Universitet.
Louise Dam Eckardt Jensen er uddannet saxofonist fra konservatoriet i Amsterdam og Det Rytmiske Konservatorium i København. Hun er udøvende kunstner i The Home of Easy Credit og Sweet Banditry og har desuden skrevet for det velmeriterede klassiske ensemble Wet Ink i New York. Louise Dam Eckardt Jensen underviser på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København.
Midtlandets Musik og Teaterforening er glade for og stolte over at kunne slutte sæsonen af med intet mindre end en musikalsk lokal urpremiere!

OBS! OBS! Koncerten arrangeres i samarbejde med Familie og Samfund, som sørger for lækkert hjemmebag og kaffe i pausen. Kaffebordet er inkluderet i billetprisen.