Generalforsamlingen 2019

   Midtlandets Musik- og Teaterforening har afholdt sin årlige generalforsamling mandag, den 19. august 2019 kl. 17.00 på Frosch Hotel i Toftlund. 

Læs her Formandens Beretning for sæson 2018/2019:

Vi havde i sæsonen 2018/2019 otte forestillinger, fire gange teater og fire gange musik, samt igen en tur til Odense, hvor vi så og hørte ”La Bohemè” på Den Fynske Opera. De ture har været så populære og de 59 billetter har været udsolgt, så i den kommende sæson kommer operaen til os i stedet, og vi håber at se rigtig mange til Mozarts opera ”Don Juan” den 1. Februar 2020.
Billetsalget for 2018/2019 har været stabilt, men der er da plads til udvidelse. Heldigvis er økonomien i orden, men det kommer kassereren nærmere ind på. Det betyder, at vi fortsat kan tilbyde et alsidigt program indenfor både musik og teater, samt noget helt nyt og ”vildt” under Tønder Kulturuge i uge 40, hvor temaet jo er , vildskab.
I programmet har vi prøvet at tage hensyn til vores solide stampublikum samt den yngre generation, nemlig eleverne på Musik og Teaterhøjskolen, der via deres betaling til skolen køber sig adgang til samtlige forestillinger, og det skulle jo gerne være en win-win situation.
Vi har i det hele taget et godt samarbejde med skolen, så som brugen af Musik og Teaterhuset, Mejerisalen, samt hjælp fra både kontor og køkken. Dette samarbejde, og samarbejdet med andre foreninger, så som Rotary og Familie og Samfund, er uvurderligt og alt afgørende for foreningslivet her i Toftlund.
Der er også et team af ”stærke mænd”, som hjælper med alt det praktiske, som at sætte scene og podier m.m. op og tage det hele ned efter hver forestilling, og Carsten Wiwel, der passer og udvikler vores hjemmeside, www.mmtf.dk.
Vi er også i den heldige situation, at Nobel Blomster sponsorerer blomster til vore solister og til de arrangementer, hvor vi bruger tallerkener og bestik og mange glas, er Camilla her fra Frosch parat -og ikke mindst tager de også opvasken.

Til alle disse samarbejdspartnere og hjælpere, skal der lyde et meget stort TAK. En helt speciel tak skal være til bestyrelsen gennem de sidste 14 år hvor jeg har været formand. Det har været en fornøjelse at være sammen med jer og for ikke at kappe forbindelsen helt, tager jeg mig stadig af billetsalget, til I finder en enden ordning.
Tak alle sammen!

Midtlandets Musik- og Teaterforening Karin Hønnicke Toft

Midtlandets Musik- og Teaterforening
Karin Hønnicke Toft 
Afgået Formand