MÆND I MINDRE DOSER

SØNDAG D. 23. JANUAR 2022 KL. 19.30 MUSIK OG TEATERHUSET I TOFTLUND Abonnement kr. 200,- Løssalg kr. 250,- Børn og unge under 18 år kr. 100,-

Komedie af og med Kristian Holm Joensen
Eva smider Adam ud af paradiset, fordi han ”ved et uheld” har plejet omgang med en ged. Med sig får Adam en flyttekasse, som viser sig at indeholde en stor del af de mandetyper, han kan vælge at blive eller skifte imellem at være.
Stykket er en tour de force i ukuelige og elskelige mænd, som til sidst gør, at Eva overgiver sig og beder Adam om at flytte tilbage til paradis.
I stykket møder man forsvars-, undvigelses-, flugt-, og overlevelses instruktøren, gommen uden brud, elskeren der ikke er en ordentlig mand, den nybagte far, manden med de lange nosser og mange flere.
MÆND I MINDRE DOSER er historien om, at kvinden kan smide manden ud af paradiset, men ikke uden at der kommer til at mangle noget, nemlig en at holde af, holde ud og holde om.
Giver stof til eftertanke og rammer Danmark lige i øjet.
Sjov, satirisk og bidende
Mage til mimisk præcisionskomik, totalt ekset stavær og galopperende benspjæt, ses ikke hos nogen anden scenekunstner herhjemme.
Af og med: Kristian Holm Joensen
Iscenesættelse: Frede Guldbrandsen
Musik: Lasse Lyngbo og Søren Jensen
Lyddesign: Kisser Rosenquist

Vi præsenterer Musik og Teater, når det er bedst!