Søndag, den 19. 01. 2020 kl. 14.00 i Musik og Teaterhuset: Børneteater ”Alfons Åberg” – 18 T

Med: Comedievognen

Enhedspris kr. 50, – 
Links til:
Bestil billetter hos ‘Billetten’
Gruppens hjemmeside
Billeder
– Næste forestilling
– Forrige

“Selvfølgelig er der ikke spøgelser til” siger Alfons. “Og heller ingen uhyrer eller mystiske marsmænd. Selvfølgelig ikke! Kun i fjernsynet og på film og i eventyrbøgerne.”

Oplev Alfons Åberg med sin nye legekammerat, og deres møde med den store dreng. En forestilling om hverdagens små problemer af Comedievognen

Teatret Comedievognens forestilling handler hverdagens små dramaer og situationer for Alfons Åberg, som alle kan nikke genkendende til. Vi oplever Alfons give sin nye legekammerat, Viktor, plaster på, vi ser deres møde med den store dreng. Vi får svar på, hvorfor det er godt at kede sig og finder ud af, at det sommetider er svært at lege sammen og forblive gode venner.

Teaterforestillingen er baseret på Gunilla Bergströms kendte bog serie om Alfons Åberg.

Teateret Comedievognen
Comedievognen er et af Danmarks ældste eksisterende børne- og ungdomsteatre. Det blev grundlagt i 1968, og er i dag befolket med både unge og gamle skuespillere og producerer forestillinger der ofte indeholder humor, komik, musik, poesi og et indblik i børn- og unges situationer. Teateret har egen scene på Refshalevej på Amager, men turnerer over hele landet og i udlandet med sine forestillinger.

De medvirkende til forestillingen Hjemme hos Alfons Åberg er Henrik R. Andersen, Bo Bertram, Kenneth Pagh.