SOUVENIR

Tapas - Tapas - Tapas I forbindelse med forestillingen "Souvenir" torsdag den 2. Dec. Kl. 19.30kan der tilkøbes tapas + et glas vin for 100 kr. Serveres kl. 18.30 i Musik og Teaterhuset. Bestilles hos Eva / formanden på tlf: 2014 1812 senest den 29.11.2021.

TORSDAG D. 2. DECEMBER 2021 KL. 19.30 MUSIK- OG TEATERHUSET Abonnement kr. 200,- Løssalg kr. 250,- Børn og unge under 18 år kr. 100,-

Florence Foster Jenkins (1868-1944) er intet mindre end en legende i musikhistorien, en selvbestaltet og komplet tonedøv operasangerinde, som opnåede varig berømmelse på netop sin talentløshed. Folk tilbad hende og jublede, samtidig med, at de puttede lommetørklædet i munden for ikke at skrige af grin.
Florence engagerede den unge koncertpianist, Cosmé McMoon, til at akkompagnere sig. Det blev mødet mellem den talentløse sangerinde og den kompetente pianist, som ikke kunne sige nej til den vellønnede tjans.
Både McCoon og vi som publikum får undervejs i forestillingen respekt for denne ildsjæl, fantast og diva af en kvinde, som formår at udleve sin ugengældte kærlighed til kunsten med menneskelighed, storhed og en sjat herligt vanvid.
Et både hylende morsomt og oprigtigt rørende stykke fra 2004. Har spillet med stor succes og vundet priser i det meste af verden. Og efter Meryl Streep portrætterede hende på film i 2016, er interessen kun vokset for Madame Florence.
Vi lover latter, en tåre i øjenkrogen og den mest falske musik. Den operauddannede Lisbeth Kjærulff vil gøre sig umage for at synge sit værste.
Medvirkende: Lisbeth Kjærulff og Jacob Beck
Iscenesættelse: Jan Hertz

Vi præsenterer Musik og Teater, når det er bedst!