Tango

TANGO TANGO TANGO - (Modern Tango Quintet)

FREDAG D. 11. NOVEMBER 2022 KL. 19.30 MUSIK OG TEATERHUSET I TOFTLUND

Abonnement kr. 200, - Løssalg kr. 250,- Børn og unge under 18 år kr. 100,-

TANGO – TANGO – TANGO

”Vild med dans” kan vi ikke helt love jer, men vildt kan det blive, hvis I tilmelder jer en danselektion i tango og lidt tapas med bobler inden næste forestilling.

Fra kl. 17.15 til kl. 18.00 danseundervisning i Tango

Fra kl. 18.15 til kl 19.00 tapas og et glas bobler.

Alt dette kan tilkøbes for 100 kr.

Tilmelding senest den 8.11.22 på tlf: 20141812.

Det bliver så festligt at møde jer på dansegulvet !

Modern Tango Quintet blev dannet i 2001, hvor markante musikere på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium fandt sammen om deres fælles passion: Den moderne tango.
Ensemblets repertoire tager udgangspunkt i den argentinske komponist, Astor Piazzollas moderne tango: “Tango nuevo”. Piazzolla videreudviklede i 1950’erne den traditionelle argentinske tangomusik med inspiration fra jazz og klassisk kompositionsmusik.
Piazzollas tangoer er de dybe længslers musik, fyldt af vemod og melankoli og samtidig inciterende spændingsfyldt, sofistikeret elegance.
Musik der går rent ind, især på grund af den energiske, rytmiske nerve som den absolutte forudsætning for tangoen. Musikkens stærke melodier og utilslørede lidenskab har vakt begejstring hos et publikum, der ellers plejer at holde sig til den rent klassiske musik.
” Vi er fascineret af tangoen. Med udgangspunkt i de gamle mestre og Piazollas vidunderlige musik skubber vi til genrens grænser, og måske knækker vi dem også. Og vi udfordrer dagens komponister til at tage livtag med tangoens stærke væsen” ( MTQ)

Modern Tango Quintet består af:

Teresa Krahnert, violin

Andreas Borregaard, accordeon

Anne Holm-Nielsen, klaver

Mikkel Sørensen, guitar

Jesper Egelund, kontrabas.

OBS! OBS! ”Vi tager en tango for to”– og gerne flere. Modern Tango Quintet har lovet at spille en dansevenlig tango eller to. Derfor arrangerer Midtlandets Musik og Teaterforening før koncerten en times undervisning i tango. Efter lektionen er der mulighed for at nyde et glas bobler og lækker tapas. Tangolektion: kl. 17.15 – 18.00. Tapas og Bobler: Kl. 18.15 – 19-00.